diumenge, 30 de novembre del 2014

I Tancat de promoció "Ciutat de Barcelona"

I TORNEIG PROMOCIÓ “CIUTAT DE BARCELONA”

Els dies 28, 29 i 30 de novembre , coincidint amb el Magistral de Barcelona, la Federació va organitzat el I Torneig de Promoció “Ciutat de Barcelona”.
El campionat coincidia amb dos tancats de joves Sub10 i Sub12 de 6 jugadors cadascú.

Els jugadors seleccionats eren triats per rigurós ordre de classificació de la Final de Catalunya d’Edats. Per tant, els teóricament millors joves de Catalunya i prenien part.

A sub 10 els jugadors triats foren: Jaume Foix , Sergi Prat, Llibert Cespedes, Arnau Castillo, Pau Salvador Moya i  Nico Jiménez.
El lleidatà i Campió de Catalunya Jaume Foix va renunciar a jugar el torneig i en el seu lloc va entrar el nostre jugador Jan Travesset (7è. classificat a la Final sub10).

Havien tres jugadors sub10 de segon any ( Llibert, Sergi i Pau) i tres de segon any (Arnau, Nico i Jan).

El sorteig de l’ordre es va fer a l’entrega de premis de la Final de Catalunya d’Equips a Amposta . (veure quadre adjunt).

I TORNEIG DE PROMOCIÓ "CIUTAT DE BARCELONA"

5

Pel que fa al nostre jugador Jan Travesset cal dir que va competir molt bé en totes i cada una de les partides. La veritat és que no va començar gaire bé doncs va perdre les dues primeres partides (amb els que al final van quedar 1r i 2n Sergi i Llibert). Això a un jove podria afectar-li però es va refer i va acabar fent taules les tres darreres partides.
Unes taules molt treballades i quasi arribant rei contra rei.
Estem molt contents de la seva lluita i de la seva capacitat per afrontar moments delicats com quan li resta molt poc rellotge.

Aprofito per felicitar a tots els jugadors i pares  pel bon ambient i el gran companyerisme que va regnar durant el torneig …a més de la gran capacitat de lluita en totes les partides   i, en especial, a Sergi Prat el Campió !!

Considerem que la iniciativa de la FCDE va ser molt positiva i esperem que, any rera any, es segueixi fent aquest tipus de tancat on no hi ha partida fácil i  l’espectacle està garantit.