dilluns, 24 d’octubre del 2016

Jan Travesset campió del Memorial Arturo Pomar 2016 Sub 12

Ahir, dia 23 d'octubre de 2016, va finalitzar la primera edició del Memorial Arturo Pomar, on participen en format Tancat els millors jugadors sub-10 i sub-12 de Catalunya. Aquest Memorial coincideix amb el Torneig Internacional Ciutat de Barcelona que s'està disputant entre el 22 al 28 d'octubre al local social de la Federació.

La categoria Sub-10 va ser guanyada per Roger Bernadó (SCC Sabadell), empatat a 4 punts amb David Acevedo (Alt Empordà) i en tercera posició Jordi Camprubí (Banyoles).

A la categoria Sub-12 el primer classificat va ser Jan Travesset (Sant Andreu) amb 3,5 punts, Llibert Céspedes (Tres Peons) segon amb 3 punts, empatat amb Nicolás Jimenez (Peona i Peó). El lliurament de premis va ser efectuat per Eduard Pomar, fill d'Arturo Pomar, i el president de la Federació Espanyola, Javier Ochoa.

Classificació: Tots els participants Sub-10 i Sub-12 amb el Gran Mestre Pepe Cuenca, que retransmet el magistral per Chess24.

El Jan recollint el trofeu de mans de Javier Ochoa, president de la federació espanyola, i Eduard Pomar, fill d'Arturo Pomar.

El Jan amb Gran Mestre David Antón, que participa al Magistral Ciutat de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada