dissabte, 17 de febrer del 2018

Lliga Catalana 2018. Ronda 4

Continua la Lliga una setmana més. Desprès de la dolorosa derrota per la mínima contra el Mollet la passada, aquesta jugàvem a casa:

Sant Andreu – Gerunda

Des de Girona venia el nostre rival, amb la esperança de repetir el resultat de la Lliga anterior, on els sant andreuencs vam caure derrotats. Capitanejats pel seu primer tauler, el GM Àlvar Alonso, els gironins són un equip dur amb qui mai et pots refiar. Sense anar més lluny, a la primera ronda de la present Lliga ja li van donar un ensurt a un dels favorits, el Mollet, robant-li un empat. Però nosaltres veníem amb ganes de deixar enrere la derrota de la jornada anterior, així que les espasses estaven ben en alt:

GM Karen Movsziszian ½ - ½ GM Àlvar Alonso
Taules al màxim enfrontament del matx. Llàstima que en els aclaparaments de temps el Karen no va poder calcular fins el final una combinació d’ordinador, doncs li hagués donat la victòria. El GM gironí s’escapava amb les taules.

MF Luis Enrique Valle ½ - ½ GM Miguel Muñoz
Resultat sòlid del Miguel. Tot i lluitar fins el final, el seu rival no va cometre errors i amb les peces negres el GM sant andreuenc no va aconseguir forçar la victòria. Segueix invicte i ronda rere ronda demostra la seva tècnica i el seu bon joc.

MF Eric Dominguez 1 - 0 MC Daniel Molina
Segueix en ratxa l’Eric! Desprès del Drac que li plantejava el seu rival, es va produir una partida plena de càlculs i entregues on el delegat demostrava la seva solvència per emportar-se el punt. Bona victòria.

Rasen Medina 1 - 0 MF Sayed Arash Akbarinia
Derrota del Arash, qui ens te malacostumats a base de victòries. Des de l’apertura semblava que la seva posició era difícil. Una derrota de la que segur retornarà amb més força i que en el global del matx acabaria quedant com anecdòtica.

MF Kike Colón 1 - 0 MC Jaume Mundet
I com ja vaig pronosticar, el Kike es redimia de la seva derrota la setmana passada amb una excel·lent victòria. Mica en mica, i amb molta classe, va anar pressionant amb l’espanyola per acabar enduent-se el punt.

MC Sergi Gonzalez ½ - ½ MC Antoni Castelltort
Tot i la quasi substitució sorpresa del suplent d’or, Joan Camacho (a qui encara no se li ha donat la oportunitat de provar la seva vàlua al equip A), l’Antoni acabava jugant la Holandesa variant Castelltort per aconseguir l’empat. Una partida lluitada on les taules sempre semblaven el resultat més lògic.

MC Einar Castellano 1 - 0 MC Jordi Guso
També es recuperava de la derrota l’anterior jornada l’Einar, qui ho feia semblar fàcil i s’enduia el punt. Tot i què el seu rival l’enganyava amb l’ordre de jugades i el sant andreuenc es trobava jugant una india de rei amb blanques (quan ell és un jugador de 1.e4), l’Einar demostrava la seva classe en qualsevol tipus de posicions. Bona victòria.

David Carrasco ½ - ½ MC Joan Bautista
Trencava la mala ratxa el Joan i signava les taules contra el seu rival gironí. Partida lluitada on semblava que el negre s’havia de conformar amb la igualtat. Un resultat sòlid; segur que ben aviat arribaran les victòries.

MC Sergi Subirats 1 - 0 Francesc Parramon
Ja des del principi el Sergi aconseguia una bona posició. Amb molt bona tècnica la anava millorant mica en mica, fins aconseguir transformar la iniciativa en victòria. Bona partida tàctica.

Javier Castrillon 0 - 1 Oriol Delisau (Servidor)
Tot i un error gravíssim en els aclaparaments de temps, el meu rival no el castigava, i la resta de la partida aquest cronista jugava prou bé com per emportar-se el punt.

Resultat Final:

Sant Andreu 7 – Gerunda 3

Molt bona feina, molt bona victòria i molt bon ambient dissabte al club! El Choco va venir a fer de retransmissor oficial del matx, i més tard més pipes van fer acte de presencia. El Camacho, qui finalment no va jugar però sí va venir a animar, estava tan content amb la victòria de l’equip que el matí següent encara li durava el somriure quan li feien la foto durant la retransmissió del equip B. I no és per menys, doncs ens col·loquem co-líders amb 3 de 4!

La setmana que ve, un servidor es prendrà un descans dels seus deures com a cronista i jugador, i se’n anirà una setmaneta a Holanda de vacances, des d’on seguirà minut a minut el decisiu matx contra el Barberà, l’altre líder del grup, amb plena confiança en que l’equip serà capaç de demostrar el seu bon estat de forma tot i la dificultat del rival. Molta sort a tots!

Força Sant Andreu!!! 

SANT ANDREU D 2  – TRES PEONS G 4

Matx molt igualat el que es va presentar dilluns a Sant Andreu al equip de Segona Provincial. El Sant Andreu va recuperar dos jugadors –tant de bo vinguessin mes sovint- que tot i no se habituals per temes personals van demostrar que no han perdut el seu nivell escaquistic i van contribuir decissivament a la victoria d’un equip D que segueix a dalt de la classificació. Molt bona temporada d’un equip que anys enrere mirava per salvar-se
Començava la jornada amb una victoria d’en Aniol contra un jove valor en Pol Ortiz en el que el nostre va mostrar la seva clase innata, tot seguit derrota en una india de rei d’en Salva Roig a qui se li va atravessar un atac al flanc de dama;en Fernando, que compta les partides per victòries trencava la igualtat en impossar- se en un final de peces majors. Tot seguit en Jordi Pons en un final de Dama contra Torre i Alfil, va deixar escapar la victoria en els apuraments de temps, i es va haver de conformar amb les taules en no veure una combinació decissiva Poc desprès prop de la quarta hora de joc en Joan Sala, controlava perfectament el seu rival aconseguint  unes bones taules amb negres, quedant pendent el partit d’en Joaquin Navajas qui aprofitant la necessitat del rival en guanyar i força massa la màquina contra un jugador de la seva clase  qui va mantenir la sang freda esperant una errada del rival que finalment va arribar. Punt i Matx per un D que aspira alt.
  
SANT ANDREU E – VILAFRANCA H 3

Un equip ple de novetats gràcies als joves que van asistir per ajudar al Sant Andreu. L’equip rival es presentaba amb equip superior al nostre i no ho va tenir fácil davant els nostres. Les partides vàren ser llargues i dures. El rival s’adelantava amb un 0-2 gracies a les seves victòries contra uns bons germans Chiva Perez, reduint distàncies en una partida molt interessant en Albert Vidal, i desprès l’Enric Castillo se l’hi va escapar una victoria que va estar a punt de conseguir en varies fases de la partida.
Al final derrota dels nostres sense cap importancia i bona prova de foc per el joven que ve darrera.

SANT ANDREU F 3'5 -  VILA OLIMPICA C 0'5

Molt bon resultat contra el vilaolimpica C del nostre filial que està demostrant molt.
Començavem amb una partida treballada de l'Arnau,  que tot i que s'ha vist sorprès a l'obertura i n'ha sortit inferior,  al joc intermig ha conseguit igualar la partida gràcies a una descoberta que li ha permès guanyar qualitat,  però encara ha hagut de persistir molt per endur-se el primer punt de l'equip.
Ha continuat el petit dels Navajas aconseguint el punt amb maduresa, en una partida on ha estat superior poc a poc. 2-0 la cosa no pintava malament.
Després, Feliciano en un final de dames i alfils, i en igualtat de peons, firma taules. Gran temporada del Feli!
I finalment, en Carlos aconseguia el punt després d'un sacrifici temàtic de torre, on guanya peça. Simplificant, la peça imposa el seu poder i fa tombar el rei al rival.
Bones perspectives de l'equip F i a continuar puntuant!

Classificacions i partides:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada