dilluns, 10 de setembre del 2018

Campionat d'Espanya Autonòmic Sub 14

CATALUNYA BRONZE A SUB 14
Jan Travesset porta la medalla a Sant Andreu !!

Del 26 al 30 de juny s'ha realitzat el Campionat d'Espanya d'Autonomies sub14 a Padron (Galícia).
Catalunya anava representada amb sis jugadors (tres nois i tres noies tal com mana l'organització). La selecció estava composada pel Campió i Campiona de Catalunya sub14 (Carles Martín i Vinyet Palau) i quatre jugadors més designats pel Comité Esportiu (Jan Travesset, Llibert Cespedes, Catriona Dartmann i Ainhoa Casares).

Així, després de molts anys, el Sant Andreu tornava a estar representat en un Campionat d'Espanya autonòmic a través d'en Jan Travesset, actual Subcampió de Catalunya sub14.

Catalunya partia amb el ranking nº 5. Davant teniem Comunitats molt fortes i que presentaven els seus millors jugadors:
Marc Carbonell, Diego Macías, Adhara Rodriguez, Raúl Pérez, Sebastián Reyes, Lin Yingrui, Alejandro Cuellar, Rubén Fernández, Diego Vergara, José Escartín, Pablo Aguado, Cecilia Guillo, ….tots ells habituals en els camponats d'Espanya i molt sovint ocupant places de podi.
Potser l'absència més destacada era la de l'aragonès Pedro A. Ginés.

Catalunya però, tot i no tenir cap líder ni ser una de les favorites, tenia un equip molt compacte amb pocs punts febles. Per tant, la il·lusió del podi hi era. Vam començar força bé el campionat derrotant a Castella-Lleó i Castella-La Manxa per 3,5 a 0,5. En tercera ronda, vam treure un molt bon empat amb Madrid (ranking nº1). Però la quarta ronda, davant un rival també molt compacte, Canàries, vam fer la gran ensopegada al caure derrotats per 0,5 a 3,5.
Només quedava fer dues darreres rondes fantàstiques per mirar d'assolir podi i així va ser …al guanyar a Balears per 3 a 1 i , en la darrera ronda, al Pais Basc per 3,5 a 0,5.  Aquest esforç final ens va donar la medalla de bronze !!

Seguidament, mostrem els resultats a nivell individual:




Els percentatges demostrem la solidesa de l'equip, tots superant el 60%. Llàstima de la ronda fatídica amb Canàries.
Pel que fa al nostre jugador va fer un torneig acceptable on va haver de defensar el tauler nº 2 i en dues rondes el tauler nº1.

La classificació final va ser la següent:



Aprofitem per felicitar al Campió, la Comunitat Valenciana amb un equip molt compacte amb l'amic Marc Carbonell al capdavant així com a Madrid pel seu subcampionat.

I com no, als nostres jugadors i delegats (Michael Rahal i Jordi Magem) per tornar a Catalunya a les places de podi !

I als pares per la gran rebuda que van fer a tota l'expedició a l'arribada a  l'aeroport de El Prat .





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada