diumenge, 10 de febrer del 2019

Lliga Catalana 2019. Ronda 4


Arribats quasi a l’equador del campionat, penso que cal fer una valoració positiva de tot plegat. Sabiem que seria una temporada molt difícil, i més, després de pujar l’any passat tres equips. Doncs bé, els equips filials ho estan fent de conya. Vull felicitar-los personalment.

L’equip B amb 4 de 4 té la permanència virtual després de guanyar avui a un Catalònia que venia amb algunes baixes. Ara toca no deixar-se anar i seguir sumant i estar motivats per quedar en el lloc més alt possible de la classificació en una 1ª divisió sempre molt difícil.

L’equip C ha sumat un punt molt valuós davant el Peona i Peó C però fins el darrer moment ha estat molt complicat. Amb 2,5 de 4 tenim la permanència més aprop. Es nota que els joves van creixent i donen molta consistència a l’equip. Aquest equip ja és un clàssic en la Preferent i això té molt de mèrit per un tercer equip.

L’equip D, després de descansar la setmana passada, avui ha arrencat mig punt 4 a 4 davant un Llavaneres amb taulers molt forts al capdavant. Afortunadament, els taulers de la cua han pogut igualar el matx. Amb 1,5 punts cal seguir lluitant en una 1ª categoria que estrenem i on ens agraderia seguir-hi sent la temporada vinent.

L’equip E, plagat de joves sub14 de primer any i sub12 amb algun sènior acabat de federar està fent una temporada molt digne a la 2ª categoria. Avui ha guanyat 4,5 a 1,5 al Mollet C. Porta dos setmanes seguides guanyant i amb 2 de 4 té la permanència més aprop tot i que l’objectiu d’aquest equip és formar jugadors i lluitar totes les partides per guanyar maduresa en el joc. La propera setmana descansa per tant, un puntet més al sac. Donarem descans als pares que s’ho tenen ben merescut.

Deixo pel final l’equip A. No podem dir que no ens preocupi la situació,  seria enganyar-nos.
Tenim jugadors amb baixa forma i això es nota en els moments delicats de les partides. La majoria estem “retirats” i ens costa agafar confiança en el joc i més, en una Divisió d’Honor que és la més dura de tota la història. Tenim baixes però som els que som i entre tots hem de tirar l’equip endavant. Hem de jugar tranquils. La nostra història s’ha escrit en 100 anys i no pas en el darrer. Encara resta 7 partides que és moltíssim.

A veure si ens posem en forma i la sort ens acompanya. Dissabte vam perdre 5,5 a 4,5 amb el Gerunda. A mitja tarda teníem molt bon matx. Amb 0,5 a 1,5 amb taules de Filemón i molt bona victòria de Bautista semblava que puntuaríem segur. Karen tenia partida complicada. Jonathan i Èric  lleugera avantatge, Antoni patint, Subirats el veia guanyat, Uri rebutjava taules en una partida molt igualada on superava en 20 minuts de rellotge al rival. Einar complicada i la meva en clara avantatge. A partir d’aquí vaig perdre el control del matx i fins acabar la meva partida no vaig saber cap resultat. Només Filemón em va comentar que havia de jugar a guanyar i així ho vaig intentar. Després m’informen que hem perdut per la mínima amb els següents resultat: derrota de Karen i Jonathan (aquest rebutjant taules del rival), bona victòria d’Èric, derrota d’Antoni, victòries de Subirats (partida espectacular) i Uri (partida molt lluitada) i derrotes de Einar i Dani on el temps ens ha jugat una mala passada. 

Classificacions i les partides del primer equip:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada