diumenge, 15 de desembre del 2019

Finalitzen els tancats del centenari

En nom del club d’escacs Casal Catòlic de Sant Andreu us volem AGRAIR la vostra participació a tots els que heu fet possible els tancats del centenari de l’entitat. Estem, enormement, satisfets del desenvolupament del campionat i l’èxit de tot plegat ha estat gràcies a tots vosaltres. Heu posat el vostre granet de sorra per tal que tot funcionés a la perfecció i, pràcticament, els àrbitres han passat inadvertits.

Com a dada a tenir molt en compte i que vull compartir amb tots vosaltres és que s’han jugat 404 de les 405 partides que composaven els nou tancats. La dada és espectacular. Moltes gràcies.

Com a entitat velleta i amb molts pocs recursos som conscients que tenim les nostres limitacions. És evident que les primeres rondes vam patir força calor i potser en les darreres una mica de fred però esperem que la valoració de tot plegat hagi estat positiva per tots vosaltres.

A nivell esportiu, s’han assolit quatre normes: dues de Mi i dues de MC. Felicitats a Èric Dominguez, Marc Ortega, Pau Toquero i Iván Paquico. També aprofito per felicitar als campions de cada grup:

MI: Eric Domínguez (Sant Andreu)
MF: Dani Garrido (Foment Martínenc)
MC: Pau Toquero (Llinars)
Sub14: César Alcalà (Peona i Peó)
Veterans: Ricardo Brusi (Sant Cugat)
Tram A: Víctor Collell (Peona i Peó)
Tram B. Marc Pera (La Lira)
Tram C: Pol Ortiz (Tres Peons)
Tram D: Martí Creixans (La Lira)

…i a tots aquells que han fet podi.

Però en especial, vull felicitar a tots aquells que el torneig no us ha anat tant bé com voldrieu i heu fet l’esforç de jugar i venir motivats setmana rera setmana. En un tancat això, sempre, és d’agrair.

El plantejament inicial dels tancats era que tothom hi fos representat. 90 jugadors de diferents clubs i diferents edats.
Estem molt satisfets de la composició de tots els grups i volem agrair especialment a totes les fèmines la seva participació.

M’agraderia acabar aquestes línies donant les gràcies a Carles Giménez i Patty Llaneza per la seva professionalitat en l’arbitratge. Ha estat un plaer poder compartir aquesta organització amb ells. A tots els companys de club que hem fet la tasca de muntatge i desmuntatge de la sala dissabte rera dissabte.

I a tots els col.laboradors: l’Ajuntament de Barcelona, Trofeus Campió i Representacions gràfiques Servidíaz, S.L.  

Dissabte vinent, 30 de setembre farem la cloenda del tancat que coincidirà amb la Festa Major de Sant Andreu.
A les 16:30h farem el Campionat de Festa Major de partides llampec 3’+2’’(vàlid per elo fide)  i, tot seguit, a les 19:30h farem l’entrega de premis en el nostre teatre i, finalment, el pica-pica.

Us hi esperem!

Daniel Travesset
President club escacs
C.C. Sant Andreu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada