diumenge, 8 de novembre del 2020

Campions de Catalunya Sub16 - 2020

Durant els dies 10 al 12 d’aquest mes d’Octubre han tingut lloc a Lloret de Mar els campionats de Catalunya per equips, de edats, en les categories de Sub8 a Sub18.

El C.C.Sant Andreu hi ha participat en dos equips a la categoria sub16, amb un resultat espectacular. L’equip A ha quedat campió de Catalunya i, a la vegada, els quatre jugadors han estat els primers classificats individuals en cadascun dels quatre taulers. Això és un èxit total, tant d’aquests jovenets, com dels monitors, i dels pares, que han sacrificat hores de feina per fer costat els jugadors. L’equip B ha fet un torneig magnífic tant que a la darrera ronda ha hagut de lluitar contra el nostre primer equip, amb possibilitats de fer podi.

La situació mèdica actual, amb aquesta pandèmia que ens està confinant, més del que era previst, no ha permès que més dels nostres jugadors de les altres categories poguessin competir. Molts pares, en una situació com aquesta, van optar perquè els seus fills no hi anessin, davant la possibilitat del perill de  contagi. Una decisió totalment correcta que en tot moment la Junta de la Secció va entendre perfectament.

En aquest enllaç:

https://chess-results.com/tnr536430.aspx?lan=2&art=3&rd=6&turdet=YES

trobareu tota la informació que us pot interessar.

I aquests són els veritables artistes del torneig. Els CAMPIONS DE CATALUNYA PER EQUIPS SUB-16:


I ara segueixen algunes fotografies més... La majoria són de la darrera ronda entre els jugadors dels nostres equips A i B.






I a les dues imatges següents falten dos dels nostres jugadors, els germans Josep i Antoni Navajas, que havien de tornar cap a casa. I ací tenim la classificació final.


Cinc punts i mig més que el Peona i Peó A és una gran diferència. I el nostre equip B, que tenia el nº 9 de sortida segons els seus ELO, ha quedat en cinquè lloc, totalitzant amb el 50% de la puntuació. Un torneig formidable.




I ara podrem veure la puntuació de tots els jugadors dintre de cadascun dels taulers que els corresponia. Tots els del Sant Andreu A, en primer lloc. I si observeu, al quart tauler, empatats en primer lloc Saül Marabaján i Antoni Navajas. Suposo que amb tot això no cal dir res mes, que no sigui enviar una felicitació a tots ells. 

I ací tenim la cloenda, amb el lliurament de premis...

Premis per taulers:

Campions per Equips sub 16:


 Jan Travesset, Edgar Roca, Arnau González i Saül Marabaján

-Campions de Catalunya Sub-16-

-Millors en cadascun dels seus taulers-


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada