dimarts, 23 de novembre del 2021

Torneig de Festa Major de Sant Andreu 2021

Després de no poder celebrar la Festa Major del 2020 per la pandèmia, dissabte 21 de novembre a les 10h del matí,  hem pogut organitzar el nostre tradicional torneig infantil de Festa Major.

En el grup de sub10 han participat 22 joves de diferents escoles de Sant Andreu, entre les quals hi destaquen l’Eulàlia Bota i Laia.  La majoria dels joves s’han estrenat en competició i l’experiència ha estat molt positiva. Molt d’ells tot just han aprés a moure les peces fa poques setmanes.

Les places de podi han estat per:

Campió: Marc Vals (Gramanet)
Subcampió: Greta Burgalés (Escola Laia)
3r classificat: Biel Torres (Casal Catòlic)

Millor jugador sub8: Eric Naveros (Escola Laia)

En el grup de sub12 han pres part 10 joves. Aquest jugadors ja eren una mica més experimentats i han jugat amb rellotge a un ritme de 10 minuts + 5 segons d’increment.

Les places de podi han estat per:

Campió: Arnau Puiggené (Casal Catòlic)
Subcampió: Vicente Ruíz (Casal Catòlic)
3r classificat. Vahe Arsenyan (Casal Catòlic)

En finalitzar el torneig a quarts d’una del migdia, hem fet l’entrega de premis en el teatre del Casal, obsequiant a tots els joves amb una medalla i trofeus als jugadors que han fet podi.
L’entitat ha volgut obsequiar amb dues entrades dobles, que han estat sortejades,  per veure Els Pastorets del Casal.  

Enguany hem trobat a faltar el pica-pica que fèiem en anys anteriors. Sempre és un bon moment per xerrar i intercanviar  amb els joves i pares doncs ja han passat els nervis de la competició. Esperem en breu, i sempre que la pandèmia ho permeti, poder tornar-lo a fer.

Aprofitem per donar les gràcies a tots els joves i pares pel seu gran comportament  i paciència. Esperem que hàgiu passat un bon matí!

De la mateixa manera als organitzadors Sergi Liarte i Nico García. Sense ells no seria possible fer aquest torneig de Festa Major.  A més, David Guix (mestre de les Escoles Eulàlia Bota i Laia) ha estat present durant tot el torneig i ha col·laborat en totes les tasques organitzatives. Gràcies

Els joves més grans de 14 anys, també han celebrat el seu torneig junt amb els sèniors de la secció d’escacs. Hi han pres part 12 jugadors. El ritme de joc ha estat de 3 minuts + 2 segons d’increment.

Les places de podi han estat per:

Campió: Edgar Roca
Subcampió: Saúl Marabaján
3r. classificat: Reinaldo Piñero

Millor tram elo <2000: Nuria Torres

Millor tram elo <1850: Víctor Nova.

El nostre agraïment a tots els que heu participat en la Festa Major !Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada