diumenge, 3 d’abril del 2022

Lliga Catalana 2022. Ronda 9a.

Finalitzada ja la Lliga Catalana d'aquest any 2022 no podem dir una altra cosa que ha estat un gran èxit pel nostre club.

El nostre primer equip finalment ha aconseguit fer podi quedant tercer. En aquesta darrera ronda ha visitat al Mollet i s'ha guanyat per la mínima, 4,5 a 5,5. Enhorabona a tot l'equip!!
Per taulers, derrota de Karen, taules d'Alejandro, Eric, Oriol, Jan, Antoni, Dani i Sergi, i victòries d'Edgar i Domingo.

I si del primer equip diem que ha fet un gran torneig quedant tercer, no podem dir menys del B. S'ha fet amb el subcampionat després de guanyar a casa al Cerdanyola-Mataró per un contundent 6 a 2. Felicitats també a tot l'equip!

L'equip C no volia ser menys i s'ha fet també amb la segona posició amb la victòria al Catalunya C per un aclaparador 1 a 5, tot i que vam tenir un petit problema ja que ens vam presentar sense el primer tauler. Enhorabona també per tot l'equip!

I no podia fallar a la cita amb el podi el nostre quart equip, aconseguint també una tercera posició després d'empatar el matx amb el Badalona 2 a 2. Un gran torneig. Felicitats!!

Així doncs, tanquem una Lliga Catalana amb dos segons llocs i dos tercers. Un gran èxit pel club. Enhorabona a tots!!

Tot seguit les classificacions i les partides del primer equip:

Mollet - Sant Andreu. Lliga Catalana 2022. 9a Ronda (quan estiguin disponibles)

Classificacions finals:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada