dimecres, 10 de juny del 2015

Torneig Social Infantil 2015


Dissabte dia 6,  a la seu del Casal Catòlic de Sant Andreu, es va celebrar el  Social Infantil amb un total de 50 participants. 
Podien prendre-hi part tots els alumnes de l’Escola del Casal així com aquelles escoles associades a l’entitat.

Hi havia representació de molts col.legis de Sant Andreu: Mestre Gibert,  Ignasi Iglesias, Safa , Laia,  La Maquinista, Dominiques, Can Fabra, El Sagrer, Mare de Deu dels Àngels i en especial Eulàlia Bota i Jesús Maria Josep amb una gran representació d’alumnes….així com d’altres barriades properes  com   Valldemosa, Pompeu Fabra, Splai,  Santa Teresa i altres, no tant properes, com Escola Pia i La Salle Gràcia.

El campionat es va fer a 5 rondes començant a les 10h i finalitzant a les 13h.
La Sala de joc fou l’Annex , una sala força més gran que la de la Secció i  més adaptada per aquests tipus de campionats.

Pel que fa al Campionat, vam utilitzar el Sistema Suís que consisteix , a grans trets, en jugar amb aquells rivals que tenen la mateixa puntuació.  
Al ser un torneig de poques rondes, els desempats tradicionals no tenien raó de ser i l’organització va decidir fer partides llampec a 5 minuts per decidir les places de podi entre els empatats.
Finalment, i després d’una bona lluita per part de tots els joves, les places de podi foren per:

Campió:            Artur Taltavull (Pompeu Fabra)    5 punts
Sotscampió:     Jan Travesset (Santa Teresa)   5 punts
3er. Class.         Arián Mohammadian (Escola Pía)  4,5 punts
4è. Class.          Saúl Marabaján (Eulàlia Bota)  4 punts

A més hi havia uns premis especials per trams d’edats:

Millor sub12:       Pau Rubio (Ignasi Iglesias) 4 punts
2n Millor sub10:  Júnia Taltavull (Pompeu Fabra) 4 punts

Millor sub10:      Santi Martínez (Splai)  4 punts
2n Millor sub10:  Martí Palacín (Eulàlia Bota) 3 punts

Millor sub8:        Arnau Pelegrín (La Maquinista) 3 punts
2n. Millor sub8:  Pol de Haro ( Jesús Maria Josep )   2 punts

Cal felicitar a tots els joves participants doncs tota la jornada es va desenvolupar de manera molt esportiva i, en especial, als més jovenets que amb tant sols 7 anys van aguantar força bé les quasi 3 hores de competició.  L’objectiu d’aquest torneig Social no és  la competició sino el fet de fer una festa de cloenda de temporada i que els joves s’ho passin bé.  
Com a curiositat , val a dir que les tres places de podi van ser per tres jugadors sub10. A més els tres imbatuts.  Els més  joves venen apretant fort !

Felicitar a l’Artur doncs en la partida llampec que decidia el campionat va jugar prou bé i va ser superior al Jan. Enhorabona campió !!

Desde la Comissió d’Escacs Base volem agrair a tots els joves, pares i monitors (Ferran, Sergi Liarte, Nico Liarte, Sergi Subirats i Rodrigo Ramal )  el suport  rebut durant tot l’any i, en especial, en aquesta diada a Joan Casals (el nostre speaker), Quim Conesa i Jordi Pons  per la seva incondicional predisposició a col·laborar en tot allò que fa referència al planter.

La cloenda va comptar amb la presència del nostre President Félix Romero i del tant esperat pica-pica per part dels joves i no tant joves. Tots els participants van ser obsequiats amb una medalla.


Som cosncients que encara podem millorar moltes coses però esperem que aquest any hagi estat a l’altura de les vostres expectatives.
Des del Casal , hem posat molta il·lusió per organitzar les classes i , després d’un petit descans merescut per tots, esperem amb moltes ganes poder començar les classes a mitjans de setembre.

La propera temporada ens esperen reptes molt més importants per tots plegats.

Enguany, hem tingut el gran èxit de Jan Travesset al quedar Subcampió de Catalunya sub10 però ens calen els èxits en competicions per equips. Estem molt aprop i la propera temporada serà un dels nostres objectius.

Que passeu un molt bon estiu !

Daniel Travesset


  CLASSIFICACIÓ FINAL :
 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada