dijous, 11 de febrer del 2016

Lliga catalana 2016. Crònica 3a Ronda

Bon dia a tots

Bé, el torneig va avançant i sembla que anem escalfant motors. La jornada ha estat prou propícia en general amb 4 victòries per els nostres equips. Tant sols el C que lluitava contra un molt bon equip, superior en Elo i amb un 2500 al capdevant ha caigut i per la mínima. Es per estar satisfet.

Anem per parts

BARBERA 4 - SANT ANDREU A 6

Fenomenal victòria pel nostre equip de Divisió d’Honor que dóna un pas molt important de cara a les aspiracions de col·larse a la fase A. Gran actuació dels nostres en un escenari difícil com es el camp del Barberà, equip que te entre altres Alsina, Xavier Vila a les seves files a part del nostre vell amic Sergi Obon que ens coneix bastant bé. Es clar que nosaltres tenim també un extraordinari equip!. Enhorabona per les victòries individuals a Karen, Arian, Eric, Toni, Ferran i Einar . No van haver cap taules i derrotes d’Arash, Bautista, David Pueyo i Sergi Subirats

SANT ANDREU B 7.5  - MONTMELO 2.5

A la tercera ha sigut la vençuda, i de manera contundent del nostre equip de Segona Divisió. Una victòria important per a que s’escalin posicions a la general. Després d’un empat i una derrota mínima, el nostre segon equip ha donat mostra de la seva categoría i a casa ha retingut el punt en joc. Felicitats nois. Per taulers, victòries de Joaquim Travesset, Jaume Anguera, Aitor, Thomas, Tacón, Choco i Pedro – sin Camacho al lado también sabes ganar, je je- Enhorabona a tots.

VILA OLIMPICA A 5.5 – SANT ANDREU C 4.5

Rival durísim el que tenia el nostre tercer equip, a més a camp contrari. S’ha perdut però s’han fet bons punts que poden ser importants al final. A més aquest equip començava a notar les baixes que hi havia per dalt, i s’ha tingut que omplir amb jugadors més habituals del D els quals ho han fet molt be. Meritòries també les taules d’en Sergi Liarte contra Ventura, que l’hi treia gairebé 300 punts Elo!. Per taulers: victòries de Sosa i Simon, taules de Olivier, Liarte, Casals, Quim, i Salva Roig, i derrotes de Franzoni – el choco et deu un café- Nestor i Picatoste.

SANT ANDREU D 3,5 – CONGRES D 2.5

S’ha imposat en D contra un equip proper, un Congrés que venia amb gent veterana però que ha sucumbit al nostre jovent que ha conseguit punts molt importants. També felicitar a en Josep Clavé que ha aconseguit la seva primera victoria en lliga. Tot i el meu llast, l’equip s’ha fet amb el primer punt a la lliga, un punt que dóna tranquil·litat per afrontar la visita del líder la propera setmana també al Casal. Victòries de Jan Travesset, Edgard – atenció amb el nano que en porta 3/3, avui s’ha carregat al seu rival en poc mes de mitja hora!! – i Josep Clavé. Les taules d’en Salvador Elias servían per completar el casiller del quart equip., Derrotes d’Artur i Jordi Pons.

SANT ANDREU E 3 – FOMENT E 1

Després de la derrota de la primera jornada, el nostre cinquè equip ja ha agafat el ritme i a veure qui el para. Els dos primers taulers són al meu parer molt forts per aquesta categoria, i si a sobre tenen el recolçament d’algun company la victòria es gairebé segura. Avui ha passat això, victòries de Francesc, Fernando i d’un Eduardo que aconsegueis el seu primer triomf que sempre fa il·lusió – Enhorabuena majote-, i derrota d’un Saul que avui no ha estat el seu dia, però que de ben segur ens donarà moltes alegries.

Moltes gràcies a tots, i esteu atents ala convocatòria. Si us plau, si algú no pot vindre i no ho ha dit que ho faci quan abans millor, ara per ara tenim les baixes de:

Einar, Subirats, Tacón, Rodri, Bernat, Casals.

Si algú de vosaltres ha canviat la seva situación si us plau que ens ho digui a mi i al Dani quan abans millor.

Gràcies a tots
Jordi 

Les partides del primer equip:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada