dimarts, 16 de febrer del 2016

Lliga catalana 2016. Crònica 4a Ronda

Jornada diversa aquesta número 4 de la lliga Catalana, una jornada en la que partiem amb 5 baixes importants i que per raons d'última hora van ser 7, que com imagineu son massa jugadors per ser lo màxims competitius possibles.

Anem per equips:
 
SANT ANDREU A 7 - LLEIDA 3

Els de la Terra Ferma venien com líders a la seva visita a Sant Andreu amb el seu numero 1 Aramis Alvarez  i van perdre aquesta condició després de ser ampliament derrotats per un brillant Sant Andreu. Tot i les dues baixes de titulars a aquest equip fins ara, els nostres es van impossar clarament, que no pas sense esforç com sempre en aquest esport.
Les 5 primeres partides en acabar ja reflectien un contundent 4-1 al nostre favor, que va ser després refrendat guanyant també el segon parcial 3-1 . Per taulers, victòries d'Arian, Arash, Eric - impresionant lo del pichichi 4/4 a DH, Kim, tot i vindre sense menjar per un tema personal - veus com vas aguantar, je je- , i Oriol Delisau taules de Bautista, Dani Travesset, Toni Castelltort, Karen i una única derrota tot i que en una partida molt lluitada d'en David Pueyo.

Gran resultat que ens dona un impuls a la classificació. Enhorabona nois.

SANT ANDREU B  2.5 -  LLINARS 7.5

Correctiu per al segon equip, que ja ha començat a notar les baixes, tant les de jugadors que han anat a tapar - extraordinariament- com hem vist al primer equip, com pròpies. No ha pogut mantindre el ritme d'un equip que ja sabiem que tenía molt de talent tot i la seva juventut. Desprès d'unes taules ràpides d'en Fèlix en possició morta, els punts han anat caient de la part dels de LLinars un rera l'altre a excepció dels empats d'Anguera, i Pedro i la victòria d'un extraordinari Joan Camacho, qui està fent un molt bon campionat. No ha sigut el dia d'en Aitor, Thomas, Choco, Franzoni Joaquim Travesset i Nico, aquests dos últims en finals apretats amb el rellotge, però en el que s'han vist forçats a inclinar el rei devant del rival.

ARENYS DE MUNT 5 - SANT ANDREU C 5

Ha puntuat el nostre tercer equip a la seva visita a Arenys, empat amb mèrit perque el tema baixes ja era destacadíssim aqui.  Els ultims taulers ja eran habituals del equip D, un equip que s'està jugant molt en aquestes jornades, al menys no ha tornat de buit. Per taulers  victories fenomenals de Nestor, Olivier – impressionant l’estat de forma del francés fitxatge d’aquest any- i del sempre fiable Sergi Picatoste que ens dona sempre aquest cop de mà quan l’equip ho necessita. Taules de Liarte, Sosa i d’un sempre fiable Joan Casals així com d’un fenomenal Salva que ja havia puntuat abans a preferent i que no desentona en esta difícil categoría. Derrotes d’en Rise, Sala i Josep Clavé

 SANT ANDREU D 2.5 - AGUSTI B 3,5

També el visitant venia com a lider però en aquesta ocasió com líder sortirà, ja que ha vençut no sense problemes a un quart equip, que ho ha intentat de totes maneres però que ja era a priori inferior per elo i per taulers a un equip que sens dubte es el favorit per el ascens. Ho ha demostrat, per taulers victòria molt bona d'en Quim Conesa - enhorabona noi- Salvador Elias, que treu punts de sota les pedres gràcies a la seva veterania. i un empat d'un Eduardo Robles que te molt mèrit per que últimament no pot practicar gaire.  Derrotes d'Artur, d'un servidor i d'un Edgard que tot i això es la primera del campionat pel jove de Castelldefels. Ànims, veient el calendari, hem passat la part més díficil, els que ens han vençut ocupen els primers llocs.
 
TRES PEONS I  0 - SANT ANDREU 4

No ha tingut problemes el nostre nou equip contra un rival amb molt poca edat i experiència, però al que s'ha de guanyar. El Sant Andreu també ha presentat un equip o novell en partides - Eduardo, Fernando- o en edat - Saul i Anna Travesset- però que ha deixat al rival KO amb quatre bons punts que no deixen lloc a les dubtes. Enhorabona nois.
 
Bé, la pròxima la cinquena, com veieu equips importants com B i C - el A ho fa cada setmana- s'estan jugant molt, es prega el màxim compromís per fer els equips competitius al màxim, ve l'hora en que els rivals van a per totes. Nosaltres també.

Salutacions cordials


Fotos gentilesa de l'Eudald:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada