divendres, 30 de novembre del 2018

Karen, campió del món +50 anys!!

Del 18 al 29 de novembre a la localitat de Bled (Eslovenia) s’ha celebrat el Campionat del Món sènior de 50+ i de 65+ a 11 rondes.

Teniem dos representants casalencs, Karen Movsziszian a l’open de +50 anys que anava com a Campió d’Europa +50anys de l’any 2017  i Jaume Anguera a l’open de +65 anys com a actual subcampió d’Espanya +65 anys.

Karen: partia amb el ranking 2. Per tant, el repte de lluitar per l’esglaó més alt del podi era factible però mai fàcil en un torneig on hi havia 10 GM, 15 MI i 15 MF. Els amics i companys de club l’hem seguit moltíssim doncs el seu esperit lluitador mai deixa indiferent a cap persona que li agradi aquests esport. I la veritat és que ens ha fet patir però també hem disfrutat molt.
Després de les onze rondes, ha acabat imbatut amb 8,5 punts (+6 =5 -0). Només el georgià Giorgi Bagaturov ha pogut fer el mateixos punts que Karen però la victòria en el duel directe li ha donat el Campionat al nostre jugador. El 3r. Lloc ha estat pel també georgià i ranking 1 Zurab Sturua amb 8 punts.
Moltes felicitats Karen. Ets el campió del Món +50 i, a més, de manera molt merescuda. La teva lluita sempre ha estat admirable dins el nostre club. Avui has recollit una part molt important de tot l’esforç que demostres en el tauler. Ets un autèntic guerrer !
Sabem que no ha estat fàcil doncs jugar amb 5 GM i 5 MI i acabar imbatut no està a l’abast de tothom. Què disfrutis molt d’aquest moment ! Els teus companys estem molt orgullosos de tú.

Jaume: partia amb el ranking 74 en un torneig on hi havia jugadors mítics com Evgeny Sveshnikov, Vastimil Jansa, Misha Cebalo, etc. Un obert molt dur on hi havien 9 GM, 21 MI i 26 MF.  Després de les onze rondes, ha finalitzat amb 6 punts la qual cosa li ha permès assolir el 56è lloc en la classificació i superar el seu ranking.  Jaume ha fet un torneig molt digne, jugant amb 4 MI i 3 MF. Molt destacable els seus resultats amb blanques amb 4,5 de 5. Llàstima que els enfrontaments amb la majoria de MI van ser amb negres i només ha pogut fer 1,5 de 6.
Ha jugat amb vuit jugadors que superaven els 2200 fide i els resultats han estat molt positius.
De segur que en Jaume deuria ser dels jugadors més veterans. Amb 78 anys no es lluita amb igualtat de condicions contra rivals de 65 anys. Tot i així, en Jaume ha demostrat estar en forma i seguirà donant moltes alegries al nostre club. L’enhorabona mestre !

Karen en acció

Amb el trofeu de Campió del món.

 Karen Movsziszian amb la seva esposa i en Jaume Anguera

 Karen i Jaume amb les respectives parelles


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada