dimarts, 29 de gener del 2019

Lliga Catalana 2019. Ronda 2

Segona ronda de la lliga amb bons resultats pels equips A i B i derrotes del C, D i E.

El primer equip tenia un  desplaçament a Figueres. Un equip que juga pel mateix objectiu que nosaltres. Finalment ens hem pogut endur el punt cap a casa per 4 a 6. Victòries d'en Karen, Jonathan, Filemón, Eric i Einar. Taules d'Antoni  Castelltort i Oriol i derrotes d'Arash, Sergi Subirats i  Dani.

El B també s'ha pogut imposar al Tarragona  per un ajustat 5,5 a 4,5. Victòries d'Anguera, Pedro, Sergi i Joaquim Travesset. Taules d'en Quim Travesset, David Pueyo i Jan Travesset i derrotes del Kike, Nico i Thomas.

El C no ha pogut amb el Peón Doblado i ha caigutper la mínima. Han guanyat Joan Camacho, Edgar i Josep Navajas. Taules d'en Nestor, Olivier i Sergi Picatoste i derrotes del  Choco, Fèlix, Arnau González i Artur.

Pel que fa al D ha caigut per 3 a 5 front el Barad. Victòries den Joan Casals, Saul i Salva. Derrotes de Franzoni, Fernando, Jordi Pons, Cristian i Jordi Segura.

I l'E ha hagut de patir una contundent derrota amb un rival clarament superior veient l'Elo on ens superaven clarament a tots els taulers. Val a dir que el nostre E és un equip molt jove que està agafant rodatge i  de ben segur que si es tornen a trobar en un futur el resultat  serà unn altre. Victòria d'Enric Castillo i derrotes d'Albert Vidal (pare), Arnau Pelegrin, Jordi Chiva, Albert Vidal (fill) i Ferran Chiva.

Molts ànims a tothom per a les properes rondes on ja es començarà a veure els objectius i possibilitats de cada equip.

Tot seguit teniu les partides del primer equip.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada