dijous, 19 de maig del 2016

Vall del Tenes - Sant Andreu. Matx Infantil (Tornada)

Dissabte dia 14, al Centre Cívic “La Fàbrica” de Santa Eulàlia de Ronçana, vam jugar el matx de tornada amb l’equip de la Vall del Tenes.
Va ser un matx a 12 taulers amb joves, bàsicament, sub12 i sub10.
Estavem convençuts que el matx seria molt més igualat que el de l’anada on tot ens va venir de cara.

La Vall del Tenes és un Club  on fan una tasca de promoció del planter molt bona. Uns bons monitors i uns  pares molt implicats dins la Junta directiva.
Ens identifiquem molt amb aquest club i els encoratgem a seguir treballant amb aquesta política. Tot i ser un club jove ja estan començant a recollir els fruits.
El jugador  referència del planter és en Josep Navajas ,  podi al Campionat de Catalunya 2015 Sub10 (3r classificat) i  4r. al Campionat de Catalunya 2016 sub12.
 Però darrera d’en Josep, hi ha jugadors con Arnau, Artur, Ayoub, Antoni,....amb molta il.lusió i potencial.
Compte doncs a la propera Final de Catalunya d’Edats per Equips sub12 !! A quatre taulers son candidats a fer podi !!

Tot seguit, us facilitem l’acta del matx


En general, estem força contents del joc dels nostres joves. És veritat que en Sergi encara juga força ràpid i moltes partides les regala al cometre errors importants. Cal millorar aquest aspecte i ser més reflexiu a l’hora de jugar.  Jugadors que acostumen a jugar força ràpid com Arnau Pelegrín, Arnau Menasalvas o Víctor Torres  vam fer una partida força seriosa, evidentment amb errors però a temps de rectificar-los.
L’Albert va quedar perdut ja d’obertura en entrar en una línea totalment desconeguda per ell i fer jugades força fluixes. En qualsevol cas, una bona manera d’aprendre i millorar és jugant aquest tipus de partida. Les derrotes de Saúl i Santi van ser molt diferents a les de l’Albert. Els dos jugadors tenien les seves partides totalment guanyades. Van fer un joc molt correcte fins la jugada 20 aprox però després van fallar amb la tàctica i el càlcul. Aquests dos conceptes cal treballar-los a casa. L’Enric ho va tenir molt fàcil al deixar-se el rival la dama en plena obertura.  L’Arnau Gómez va fer una bona partida amb la Montse., la mateixa rival del matx d’anada on llavors va perdre.
Edgar no ho va tenir gens fàcil. Va haver de lluitar de valent  i en arribar a un final amb dos peons de més, el rival va abandonar.
La partida més espectacular va ser la d’Artur. Amb el seu joc força agressiu va assolir una molt bona victòria davant Arnau González un jove amb una projecció molt bona. Els darrers en acabar van ser  el Josep amb en Jan. Partida molt lluitada on van arribar en un final molt igualat.
Com ja teniem ganes de fer el pica-pica , van decidir deixar-la per taules !!    

Agrair a tots els amics de la Vall de Tenes i en especial, en Joaquín Navajas, el gran acolliment que vam tenir !
Esperem poder-ho repetir en el futur ! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada