dijous, 8 de desembre del 2016

Torneig Festa Major 2016

Diumenge 27 es va celebrar el clàssic torneig de festa major del nostre club. Aquest any es presentava com un èxit total amb una participació de 45 jugadors. Cal a dir que només 13 jugadors eren del club, per tant un torneig amb gent de tot arreu.

El nivell era bastant elevat amb 12 titulats al capdavant i grans especialistas en aquesta modalitat.

El ritme ràpid va donar moltes sorpreses i va ser un campionat molt disputat.

Finalment, va acabar guanyant en solitari el jugador del Montmeló Marc Ortega, i van completar el podi dos jugadors de l’Ateneu Colón:  Imar Talló i Javier Piñero amb 7 i 6.5 punts, respectivament.
A nivel de trams, el de 1950-2150 se’l va emportar el jugador del Montornès, Ivan Cano; i el tram d'Elo menor de 1950, Javier Planella del Sant Martí.
A nivell de nens, van participar 8 sots 14 i els tres primers van emportar-se medalla: Jan Travesset dels Sant Andreu (5.5), Lucas Puente de la Paretana (4,5) i Roger Bernadó del Sabadell (4).
Del nostre club, els millors classificats van ser un sorprenent Dani Travesset amb un quart lloc (sent un torneig de ràpides està molt bé, ja sabem que no és la seva especialitat) i en Ferran en cinquè lloc, tots dos empatats amb 6 punt i mig amb el tercer. Els següents casalencs van ser en Nico, el Choco i el jovenet Jan amb 5 punts i mig.

Després del lliurament de premis es va fer el tradicional pica - pica.

Per acabar, agrair a tothom la seva participació i el bon ambient que es va viure en una jornada festiva.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada