dimarts, 20 de desembre del 2016

Ràpides de Nadal 2016

Aquest cap de setmana han tingut dos esdeveniments de ràpides de Escacs de ressò mundial !!

Per una banda el Campionat de Europa de ràpides, on participava el nostre nou jugador Miguel Muñoz que va assolir una gran actuació quedant en una merescuda 24ena posició de 510 jugadors, per davant de jugadors del nivell de Ponomariov o Movsesian ( el nostre no, l'altre). Bravo Miguel!!.

Per altra banda i bastant mes important, es va celebrar el tradicional Torneig de Nadal del Casal amb participació de 19 jugadors del club en un torneig suís a 9 rondes.

El cap de sèrie Oriol va començar a fluixejar empatant amb un increïble Camacho a la segona ronda i perdent amb Nico a la tercera, quedant una mica despenjat a les primeres de canvi. Per després apretar i quedar en tercer lloc amb un quàdruple empat a 6,5 punts.

El segon cap de sèrie Sergi Subirats va començar fortíssim amb 5 1/2 de 6 i tot semblava que es faria fàcilment amb el títol a mes de haver guanyat a Dani en la tercera i taules amb Oriol a la sisena. Ja no li quedaven rivals que li poguessin posar el títol en perill, però una derrota amb el fortíssim Camacho a la setena i una altra consecutiva a la vuitena amb la revelació del torneig Nestor, el feien caure del podi per quedar amb 6,5 en quarta posició per pitjor desempat que els tres primers.

El tercer cap de sèrie Dani perdia a la tercera amb Sergi Subirats, però després amb victòria sobre Camacho , tres taules seguides amb jugadors de davant i dos victòries a les darreres dos partides va poder assolir els 6,5 punts que a la llarga el portaria a la part mes alta del podi. Es comenta que va desenvolupar un joc de alt nivell i fent espectacle, però de fet no mes ho deia ell!!. La veritat es que en Dani, jugador que no es caracteritza per la seva rapidesa jugant ha demostrat que està en forma, ja que fa poques setmanes també va fer un molt bon resultat a les rapides de Festa Major.

A destacar la actuació de Nestor Dougas, que per problemes logístics va arribar a la ronda 2, això no el va desmoralitzar i va guanyar a tots els jugadors terrestres del torneig, perdent només amb el estratosfèric Camacho!!. Quedant en una molt merescuda segona posició per pitjor desempat amb en Dani. Llàstima perquè podria haver sigut la gran sorpresa del Torneig.

Varem finalitzar la matinal amb el tradicional sorteig de regals per tots i el famós pernil, que va tocar a Camacho, que el va cedir novament als participants, després l’hi va tocar al Felix que també el va tornar a cedir als altres jugadors (quines grans persones en Camacho i en Felix!). per tercera vegada es va fer el sorteig i li va tocar al Oriol, que no va fer cap gest per tornar a cedir-lo. El va agafar ràpidament i ja no el va deixar en tota la estona.
Bon Nadal i fins la propera temporada!!!

Joan Camacho

Podeu veure fotos i classificacions abaix. 






 



 Nestor, Dani i Oriol amb el seu pernil ben agafat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada