dimecres, 7 de març del 2018

Lliga Catalana 2018. Ronda 7

SANT ANDREU 8-2 CATALUNYA

Gran victòria del primer equip que l’envia directament a la tercera plaça del grup i, per tant, assegura directament la permanència.. Per taulers: victòries de Karen, Eric, Kike, Antoni, Einar, Subirats i Uri; taules de Miguel i Bautista; derrota d’Arash

SANT ANDREU B 5-5 TORÀ

Primera no-victòria del B durant aquest any. La jornada pintava difícil des de mig matí, però poc a poc es va anar remuntant i semblava que es podria guanyar per la mínima. Però finalment no va poder ser i això obliga a l’equip a seguir lluitant per l’ascens. Per taulers: victòries de Nico, Liarte, Fèlix i Jan; taules de Joaquim Travesset i Camacho; derrotes de Kim Travesset, Dani Travesset, Pueyo i Pedro.

MOLLET B 5.5-4.5 SANT ANDREU C

Dura derrota per la mínima que deixa l'equip una mica enfonsat en la classificació. Encara es pot salvar, però s’ha perdut una oportunitat d’or. Per taulers: victòries de Néstor, Choco, i Artur; taules d’Olivier, Franzoni i Arnau Gonzàlez; derrotes de Simon, Sosa, Edgar i Josep Navajas

MOLLET C 2-4 SANT ANDREU D

D'entrada, en aquesta ocasió, el diferencial d'ELO favorable, d'uns 200 punts en els 3 primers taulers i de 100 punts en els dos següents, augurava un matí tranquil. Només hi havia igualtat teòrica en el darrer tauler, defensat per l'Antoni Navajas.
D'entrada, molt abans de migdia ja teníem el marcador favorable: El 1-0, el posava Joan Casals per la via ràpida, amb menys de 20 jugades. I en la resta de partides, si no avantatge, almenys cap desavantatge. El segon a guanyar ha estat l'Antoni Navajas, qui, mica en mica, ha anat consolidant l'avantatge d'un peó, fins a obtenir peça, i la partida. Molt ben jugada.
A continuació, en posició inicialment poc clar, en Salvador Roig arriba a una situació de taules teòriques, que suposava el 2,5-0,5. I tot seguit la victòria d'en Josep Clavé ens assegurava el punt: era el 3,5-0,5.
Amb aquest resultat, la rival d'en Juan Llorens li ofereix taules, en partida molt complicada, de lluita de dues torres contra la dama, que són acceptades. Era el 4-1 i quedava només la partida d'en Joaquim Conesa, amb clar avantatge (+4,3 diu Fritz). Malauradament, tot i tenir peó de més, amb dos peons passat i lligats, queda inesperadament en una posició perduda, després d'equivocar el plan guanyador en un final de rei i peons. Què hi farem; era el 4-2 definitiu. Punt cap a casa i mantenint la segona posició de la classificació.
Diumenge, la ronda definitiva, ja que la següent i darrera, serà de descans.

GAVÀ C 2-2 SANT ANDREU E
Empat per acabar la temporada del nostre E. Un equip que ha estat format moltes vegades per joves jugadors del planter i que quedarà a mitja taula. Per taulers: victòries de Jordi Pons i Albert Vidal; derrotes de Arnau Pelegrín i Enric Castillo.
IDEAL CLAVÉ C 0-4 SANT ANDREU F

Resultat perfecte del nostre filial, que sembla clar candidat a pujar.

Començàvem amb un Saul, que feia valer el poder d'un alfil contra un cavall en un final on el rival no té més remei que rendir-se.
A continuació Fernando en una llarga continuació tàctica aprofita una jugada no precisa del rival per guanyar la partida, amb una jugada intermitja.
Al tercer taulell, la partida pintava bé des d'un principi amb un peó de avantatge, però calia rematar. Carlos simplifica i arriba a un final amb dos peons de avantatge on el rival decideix rendir-se.
Finalment Feliciano, en una partida amb moltes dificultats i a on aspirava a taules amb sort, arriba sorprenentment a un final de torre+2 peces contra dama. El rival fa una errada clamorosa i Feliciano aprofita un salt mortal de cavall.

Classificacions i partides:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada