divendres, 16 de març del 2018

Lliga Catalana 2018. Ronda 8

ESCOLA D’ESCACS DE BARCELONA 2.5-7.5 SANT ANDREU

Contundent derrota del primer equip davant d’un dels equips que opten al títol. L’equip tenia algunes baixes de jugadors habituals el que va propiciar que debutés a la màxima categoria Jan Travesset, S-14 del planter  amb molta projecció. Per taulers: victòria de Subirats; taules de Karen, Miguel i Eric; derrotes d’Arash, Kike, Pueyo, Anguera, Thomas i Jan.

CARDONA 2-8 SANT ANDREU B

Matx complicat degut a les baixes del primer equip que han fet que juguessin jugadors no habituals del B amb nosaltres (i perfectament que ho han fet). Tot i així, a nivell d’elo, estàvem igualats als primers taulers i lleugerament superiors a partir del 5è. El matí ha començat amb taules de Joan Casals i Dani Travesset. Ha continuat amb una bona victòria del debutant al B S-14 Arnau Gonzàlez i unes taules de Nico Garcia. Guanyàvem 1.5-2.5 i cap partida estava malament, així que pintava bé. Després ha guanyat l’altre S-14 Edgar Roca i Kim Travesset ha fet taules. 2-4 favorable amb tres partides que tenien bona pinta i una molt igualada. I finalment, les quatre partides d’Oriol Delisau, Pedro Diaz, Joaquim Travesset i Sergi Liarte s’han decantat pels nostres jugadors. Per tant, victòria per 2-8 pel Sant Andreu B que assegura pràcticament la primera posició al grup al tenir un punt d’avantatge i millor desempat respecte al segon classificat. Gran temporada de l’equip B!
SANT ANDREU C 3.5-6.5 TORRENEGRA

Dura derrota del C que l’envia a la novena plaça del grup. Quedarà una última oportunitat a la última ronda. Per taulers: victòries de Néstor i Olivier; taules de Choco, Sergi Picatoste i Sosa; derrotes de Felix, Simon, Franzoni Llorens i Josep Navajas.

SANT ANDREU D 4-2 SANT ADRIÀ D

Gran victòria de l’equip que el consolida a la segona posición del grup a la espera de veure en funció de la resta d’equips si assoleix l’ascens o no. Per taulers: victòries de Salva, Joaquin Navajas i Feli; taules de Jordi Pons i Antoni Navajas; derrota de Jordi Chiva.

CONGRÈS E 0.5-3.5 SANT ANDREU F

Matx en el que l'F certifica l'ascens matemàtic a 2a!!
Començava el matí amb la victòria d'un Joan que va aprofitar perfectament l'ocasió per aportar el seu gra de sorra al'F.
Continuavem amb el Fernando i Carlos que aconseguien victòries en partides guanyades des d'un principi.
Finalment en Saul firmava taules en una posició, que tot i ser taules, la va continuar lluitant fins que ja va quedar palès que ni un error del rival li donaria el punt. Ben lluitat!

Classificacions i partides:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada