dimarts, 12 d’abril del 2016

Lliga catalana 2016. Crònica 10a Ronda

Bon dia

Una de freda I una de calenta aquesta penúltima jornada de competició en la que teníem dos objectius. Un es va cumplir i l’altre va estar a punt a punt. Tot s’ha de dir, era bastant complicat aconseguir tots dos i els que varem estar presents sabem més bé que ningú que a prop va estar.

Però bé, l’esport es així i tot i no aconseguir passar la ronda de playoff per  l’ascens l’equip B – que a principi de competició no era l’objectiu prioritari- s’ha fet un magnífic campionat anant de menys a més i només es pot aplaudir.

Anem per ordre:

FIGUERES 4,5- SANT ANDREU 5,5

Magnífica victòria pel que significa. Encara més maca per com es va viure, amb un equip agermanat fent pinya, vivint totes les partides amb una emoció increïble. Quan semblava que no passaríem de l'empat, el decissiu va ser el Mestre Arash, aconseguint un punt extraordinari que donava la victoria a terres ampurdaneses.
Per taulers, victòries apart de la esmentada de l'Arash, també Eric – quin extraordinari campionat noi, per treure’s el barret- i forçant també fins el increïble amb unes ganes de victoria de gran campió d’en Arian Gonzalez. Tauls d’en Karen, Subirats, Toni Castelltort, Einar i Bautista i derrotes d’en Kim Travesset i d’un meritori Choco, al que li va faltar temps per puntuar en la seva primera participació a Divisió d’Honor aquesta temporada.

Gran resultat que posa el primer equip a les portes del podi tot i ocupar la cinquena possició, a només mig puntet del tercer. Poc més a afegir. Dissabte tots al casal a animar als nostres!.

JAKE 5,5 – SANT ANDREU B 4,5

El que comentàvem al principi de la crònica, va estar molt a prop, i fins l'últim moment es va lluitar, en partides a tot o res – només va haver unes taules- el rival era el més fort segurament que ens podía tocar i es va notar – en Ferran tauler 1 lluitava contra un 2448. Al final es van imposar per la mínima en una jornada apassionant pels que la van viure. Per taulers, victoria de Dani – en un final no apte per cardíacs-, Nico, Joaquim Travesset, Thomas, taules d’Anguera, i derrotes d’Aitor, Fèlix i el que es notícia, dels anomenats “invictus” d’aquest any,  Joan Camacho i Pedro Díaz, que han fet un campionat formidable, i només se'ls pot felicitar, al igual que al rival, el Jake qui te molts bitllets per a jugar a primera Divisió l’any que ve.

Bé doncs, queda com diem dissabte al Casal l'última jornada, que promet estar a l’alçada d’aquesta. Us convidem a recolzar l’equip. A tot aquell que vulgui vindre, segur que els nostres agraïran el suport.

Salutacions a tots

Jordi Pons



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada