dimecres, 27 d’abril del 2016

Final Copa Catalana 2016


Podi dels més petitons en una final absoluta !!
  
Diumenge, 24 d’abril a Mollerussa es va celebrar la Final de la Copa Catalana.

Aquesta Final només hi podien accedir els equips classificats en la fase prèvia disputada a mitjans de gener a les Cotxeres de Sants.

El Sant Andreu presentava dos equips:

el B com  a Campió de Barcelona de 2ª. Divisió
el D com  a Subcampió de Barcelona de 2ª categoria  

El criteri del Club va ser donar prioritat a la Final a tots aquells jugadors que van assolir la classificació. I excepte un servidor que va haver de jugar per poder completar l’equip, la resta dels jugadors del B i D van ser els mateixos que van assolir podi en el Campionat al gener passat.

L’equip B anavem amb un equip força modest per la 2ª Divisió amb Dani-Choco-Liarte-Néstor. Per tant, els objectius no eren gens agoserats i més tenint en compte el potencial dels altres equips. Equips que potser a 10 taulers no son superiors però a 4 si ho eren.  Josep Oms, Ochoa, Díaz Camallonga, López Agustench, …eren alguns jugadors  amb els que vam haver de jugar-nos les “garrofes”.
Tot i això, vam fer un torneig molt digne quedant 4r. empatats amb els 3r.
Val a dir, que sempre vam respectar l’ordre dels taulers i això ens va impedir sumar algun puntet més en algun matx en concret així com una mica més de sort en partides molt concretes.  Destacar la gran actuación de Sergi Liarte amb 7 de 9. Molt bé Néstor Dougás amb 5,5 de 9 i força acceptables Choco amb 4 de 9 i Dani amb 4,5 de 9 defensant els primers taulers. Molt meritòries les taules d’aquests dos jugadors amb Javier Ochoa (MI) i Josep Oms (GM)  respectivament.

L’equip D va ser la gran revelació del Campionat i la sana enveja de molts clubs. El motiu ? La composición de l’equip !   Integrat per 4 jugadors sub12:
Jan Travesset (11 anys), Artur Taltavull (10 anys), Edgar Roca (10 anys) i  Saúl Marabaján (12 anys). Per ells, el fet de jugar una Final ja era tot un premi !! Però ja que hi eren…anaven a lluitar cada matx. I així ho van fer. La veritat és que els dos primers llocs eren inaccesibles amb equips com Alt Empordà (amb un MI ! ) i el Salou B amb jugadors de 2100 entre els seus taulers. En aquest equip, val a dir, que els joves si van utilitzar la “picaresca” i en algun matx en concret van alterar l’ordre dels taulers, permès per la reglamentació.  Cal destacar la gran actuació de tots quatre. Gràcies al nivell mostrat van assolir podi !  L’esglaó més baix (3r classificat) però per tots nosaltres com si fos el més alt ! Destacar la gran actuación d’Edgar amb 7 de 9. I també molt meritòries les de Jan i Artur (5,5 de 9) defensant els primers taulers i  de Sául amb 5 de 9 però sent en determinats moments el jove sacrificat com quan va haver de  jugar amb l’MI. Quin orgull tenir aquests joves entre nosaltres !  La clau de l’èxit ? Gran ambient entre els joves i pares, el caràcter competitiu de tots ells, tota la gran tasca que fem els monitors i…..el mini-stage que van fer dissabte nit a Castelldefels !! (je, je)

Per acabar, agrair tot el suport dels pares: Artur, Joan-Carles i Narciso que ens han ajudat en tot el tema logístic. Que bones estaven les fabetes,  el lluç i els maduixots amb moscatell. Encara vaig fer massa punts !! (je, je)

Narciso !! La próxima te vuelves a encargar tu del Restaurante !!

I als peques: això és l’inici d’un llarg camí que volem fer-lo plegats durant molts anys !
Així que a seguir treballant. Amb ganes, dedicació, il.lusió i companyonia.
L’èxit de qualsevol de vosaltres és l’èxit de tots i l’èxit d’un club quasi centanari !!

Dani Travesset

Saúl, Edgar, Artur i Jan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada