dilluns, 23 de gener del 2017

Lliga Catalana 2017. Ronda 1

Ja hem arrencat la Lliga Catalana!!

No ha estat gaire bo l'inici en aquesta primera ronda on només ha pogut guanyar l'E. Però segur que anirem agafant el ritme per anar amunt.

El primer equip va jugar dissabte a casa contra el Mollet en un matx retransmés que va acabar en taules. 5 a 5. Un matx que pintava igualat tota la tarda i que finalment així va quedar reflectit al marcador.

El B va perdre per la mínima, 5,5 a 4,5 a casa del Barberà B. Els problemes de temps en partides favorables i alguna partida que es va torçar quan estava ben encarada ens va fer perdre un matx que podia haver estat nostre.Tenim un gran equip a la categoria i poc a poc anirà agafant la forma.

Per la seva part, el C va caure el Badalona B després de començar bé el matí posant-nos al davant 0-2. Vam passar al 2-2, al 3-3, al 4-4 per finalment perdre 6 a 4. Una llàstima!

L'equip D es va enfrontar contra un equip femení, el Peona i Peó E. Tot i que a priori érem superiors en Elo, aquestes noies van cap amunt i mai pots en refiar-te de l'Elo. Amb la coincidència d'una partida entre els germans Taltavull, Júnia contra Artur, en la que a més va ser la darrera  del matx, l'equip no va poder puntuar i vam caure per 2,5 a 3,5.

I bona victòria del nostre E davant el Vilafranca F per 2,5 a 1,5 que podia haver estat un 4-0 si no fos per algunes errades en partides guanyades producte dels nervis o la manca de rodatge. Això no resta mèrits a la lluita i només queda felicitar-los

Classificacions i partides del primer equip:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada