dilluns, 30 de gener del 2017

Lliga Catalana 2017. Ronda 2

No ha estat prou fructífera aquesta segona jornada, dels nostres equips tant sols un ha aconseguit la victòria mentre que de la resta tant sols un empat, això si amb regust de victòria. De totes maneres els rivals eren en general forts.

Anem per equips

GERUNDA 5.5 – SANT ANDREU A 4.5

Començaven el dissabte amb una derrota mínima en la màxima categoria. Un matx molt disputat on, a les dues hores de joc, teníem dos partides (Karen i Ferran) que pintaven molt malament i altres tres ( Miguel, Antoni i Quim) que estaven ben encarades. Kike i Oriol molt complicades, Einar i David força igualades i Dani lleugera avantatge.   Malauradament, l’equip local s’avançava amb un 3-1 (derrota Karen, Ferran, Kike i victòria de Quim) que va ser impossible a la llarga de remuntar. Tot seguit perd Uri i signen taules David i Miguel. Amb 5 a 2  la situació era molt complicada. Antoni va confirmar la seva avantatge i Einar en un final molt igualat va poder guanyar . Amb 5 a 4 quedava només el nostre darrer tauler. Tot i intentar-ho i fer el més difícil, partida guanyada, finalment el rival va fer xec continu agafant taules i assegurant el matx en una posició on , segurament, en Dani estava en posició crítica.

Destacar que en la partida final en Dani va posar el rival absolutament contra les cordes amb moviments a falta de dos segons en diverses ocasions. D’infart


El proper matx contra el Figueres esdevé important. Anirem informant però ja podem confirmar que es jugarà a La Lira doncs  el rival compte amb un jugador amb minusvàlua i el nostre local no està adaptat.

SANT ANDREU B 5 – CASTELLDEFELS 5

Duríssim matx contra un molt bon rival, el numero 1 era en Marcelo Panelo, vell conegut del nostre club. Tot un MI amb moltíssima experiència que va demanar taules a un gran Sergi Subirats i tot i que en primera instancia el nostre jugador les va declinar finalment no va poder acabar guanyant la partida tot i demostrar un gran esperit competitiu. A destacar els punts dels dos veterans del equip qui son gairebé sempre tot un segur de vida.
Per taulers victòries de Travesset I, Jaume Anguera I Fèlix Romero.
Empats de: Nestor, Liarte, Thomas I Sergi Subirats
Derrotes de: Camacho, Pedro i Choco

SANT ANDREU C 1.5 – CERDANYOLA MATARO 8.5

Correctiu el rebut per els nostres a casa, si bé com deia el nostre amic Sergi Castellano, el Sr Elo ha estat implacable. El nostre preferent partia amb molta desavantatge gairebé en tots els tauler i finalment el resultat no deixa lloc a les dubtes, tres empats als darrers taulers obra de Joan Casals, i de dos habituals del D però amb un nivell formidable com en Quim Conesa – sempre dic que ens un tapat- i d’un Josep Clavé que ja puntua fins a preferent. Enhorabona a tots dos. Derrotes de Tacon, Olivier, Jan, Edgard, Simon, Sosa i Franzoni

MARAGALL B 2 -  SANT ANDREU D  4

Victòria a fora del equip de segona provincial tot I que el rival es presentava amb dues vacants, per dalt eren molt superiors en ELO als nostres i per a baix la cosa era favorable als nostres. Fernando i Carlos donaven el punt per vacant del rival, Artur amb un atac de llibre de dama i torre feia inclinar el rei al seu rival en una partida relativament curta, tot seguit en Salvador aconseguia matemàticament la victòria en fer taules contra el seu numero 1, i deixava en anècdota la derrota d’un Elias contra un tauler superior i unes taules d’un servidor en posició absolutament guanyada després de gairebé 4 hores de partida.

ATENEU HORTENC 3,5 – SANT ANDREU E 0.5

Derrota sense pal·liatius la del nostre equip E contra un equip farcit de veterans que han imposat la seva talla al nostre jove equip ja sigui en edat o en experiència escaquista.
Tant sols el mig punt aconseguit per l’Eduardo Saldías ha pujat al nostre marcador. Derrotes de Feliciano, Joan Latorre i Saul Marabajan
Però per això tenim un equip E per aprendre mes enllà dels resultats.

Ànims nois!

Classificacions i partides del primer equip:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada